Форуми

Music-BG.org :: Форуми :: АРХ?В ОТ 2006 ДО 2008! :: Общи приказки!

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Признай си !!!!
Отиди на страница       >>  
Редактори: admin, zull, Strang3r, macafee, I`m No Angel, ivalina_1, tt555, divata_22
Автор Отговор
Strang3r
Thu Mar 23 2006, 09:52PM
Strang3r

Регистриран потребител #466
Регистриран: Sun Feb 26 2006, 05:34PM
съобщения: 1601

(Delete Spammer)

Правилата на темата са следните - Аз питам нещо като за начало.Следващият постващ отговаря на въпроса ми като след това той пита нещо и така следва?ия отговаря на въпроса и пак пита и пак отговор и пак въпрос и пак отговор и пак въпрос...Целта на играта ( ако може да се нарече така )е да се опознаят хората във форума и да се сближат по някакъв начин.В тази тема няма забранени въпроси.Аз лично никога не съм лъгал каквото и да са ме питали и мие било супер интересно.Много ми е любопитно какво ще е ва?ето мнение и държание в нея (в темата ).Това ще си проличи с времето...
Моят първи въпрос -->>За какво си мисли? ( към този който ще отговаря ) в момента ?

Най-отгоре
*Wonderful*
Thu Mar 23 2006, 09:54PM

Регистриран потребител #1115
Регистриран: Mon Mar 13 2006, 08:42AM
съобщения: 160

(Delete Spammer)

Ами мисля си за теб :p

Най-отгоре
*Wonderful*
Thu Mar 23 2006, 10:00PM

Регистриран потребител #1115
Регистриран: Mon Mar 13 2006, 08:42AM
съобщения: 160

(Delete Spammer)

Разкажи някой еротичен сън

Най-отгоре
Strang3r
Thu Mar 23 2006, 10:40PM
Strang3r

(Delete Spammer)

Влиза? в abv.bg и на потребител пи?е? : bubu_erotica
парола : 870121 .След като си влязла поглежда? в чекмедже и там ще види? един единствен файл.Не съм писал много, но не ми се пи?е?е.Приятно четене на всеки който го разгледа.

--------------------------------------------------------

Обичате ли да пътувате ?Къде ( когато сте пътувал на екскурзия да речем ) сте се чувствали най-добре ?Къде най-много ви е харесало !?

Най-отгоре
borko
Fri Mar 24 2006, 12:47AM

Регистриран потребител #198
Регистриран: Tue Feb 14 2006, 08:42PM
съобщения: 94

(Delete Spammer)

Обожавам да пътувам! Най-готино се чувствах когато ходих към Велико Търново мисля... Там, някъде по средата на пътя, има?е едно място.. същински рай... супер красиво бе?е, пусто, някакво хълмче което е на високо и гледката от там е невероятна. Ако си с гаджето, 100% ще ... "се излюбите" :)

?ма? ли страхове от нещо и ако да от какво?

Fri Mar 24 2006, 09:54AM
Strang3r

(Delete Spammer)

Страх ме е от това да остана сам и да няма кой да го е грижа за мен.Въпреки това през повечето време съм сам в какъвто и аспект да погледне?...

-----------------------------------------------------------

Kажете ми какъв е най-хубавия подарък който са ви правили някога ( не говоря за това колко струва а за това кой подарък ви се ще да пазите до края на живота ви с мисълта че той ще ви носи спомена за някой човек или момнет ) ?

Най-отгоре
borko
Fri Mar 24 2006, 11:49AM

Регистриран потребител #198
Регистриран: Tue Feb 14 2006, 08:42PM
съобщения: 94

(Delete Spammer)

Най-хубавия подарък ли? Една приятелка има?е едни обеци които стра?но много обича?е. Те бяха от магазин за левче, но й бяха любими. Веднъж изгуби едната и след време аз я намерих - по-щастлива не я бях виждал тогава. ? после тя ми подари едната и каза че това е най-скъпото й нещо и че едната остава в мен, другата в нея. Това наистина много значе?е за нея, а също и за мен - 7 години вече сме най-добри приятели. Това е най-хубавия ми подарък.

?мало ли е моменти когато сте искали да не сте живи (респ. да се самоубиете) ?

[ Редактирано Fri Mar 24 2006, 11:51AM ]

Fri Mar 24 2006, 12:48PM
Strang3r

(Delete Spammer)

?сторията за подаръка е супер :)
Колкото до това за дали ми се е искало да не съм жив ( не да се самоубивам защото знам, че няма да имам смелост - има?е такова време, да !Когато бях детенце."Малко" зле прекарано дество нищо повече :)Добре че когато порастнат децата родителите им се осъзнават по някакъв начин.В момента майка и татко много ме радват :D ...

----------------------------------------------------------------------

Как мислите - трябва ли възрастните т.е. родители и така нататък ( тези които по някакъв начин могат да повлиаят на мнението ви може би ) да се бъркат в живота на техните деца давайки им съвети за това какво е правилно според тях имайки предвид техния жизнен опит или трябва да оставят младите да се опарят да не кажа изгорят за да разберат те сами кое е добре и кое не за тях !?

Най-отгоре
ipanema_Dinita
Fri Mar 24 2006, 01:37PM

Регистриран потребител #1204
Регистриран: Tue Mar 14 2006, 08:38PM
съобщения: 654

(Delete Spammer)

Според мен родителите трябва да се интересуват от децата си и да им дават съвети, но трябва също да уважават мнениего на децата си. Аз имам една приятелка, която много иска?е да учи География, но родителити й искаха да я запи?ат в немската гимназия и там я записаха, а тя горката чак я съжалих, толкова много плака за Географията...

Коя е била най-интересната ви случка, която помните?

El Reir y La Sonrisa :D :)
Най-отгоре
Strang3r
Fri Mar 24 2006, 01:46PM
Strang3r

(Delete Spammer)

Заигравката с три момичета по едно и също време на едно и също място.Много е ло?о да се прави? на гъз - особено за този който се прави на гъз :).Не винаги съм разправял, че не ми трябват момичета.?ма?е време когато ми доставя?е удоволствие да им угаждам :)Ех ко хубаво бе?е тогава :)

----------------------------------------------------------------

Понеже ми се яде много пица кажете ми каква е любимата ви пица ? :p

Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF