Форуми

Отиди на страница       >>  
Редактори: admin, zull, Strang3r, macafee, I`m No Angel, ivalina_1, tt555, divata_22
Автор Отговор
Black Cat
Wed Apr 12 2006, 01:38PM

Регистриран потребител #1614
Регистриран: Sat Mar 25 2006, 06:09PM
съобщения: 83

(Delete Spammer)

Хайде да си поговорим за секс, всеки отговаря на въпроса на преди?ния и задава нов, условието е да се говори само за сексуалния живот , въпросите да бъдат неудобни и най-вече да се отговаря искрено :p :D

ето го и моя въпрос

Кога момичето/момчето до теб те е накаро да се чувства? супер зле докато правите секс?Смисъл защо де:))?

хайде кой ще се престра?и пръв :D

[ Редактирано Tue Apr 18 2006, 01:54PM ]
Най-отгоре
Ivona_1985
Wed Apr 12 2006, 03:59PM

Регистриран потребител #184
Регистриран: Tue Feb 14 2006, 02:10AM
съобщения: 42

(Delete Spammer)

Случвало се е само 1път.Бях изморена и нямах никакво желание за близост,но неисках да го отблъсквам и го направихме.?зпитах лека болка при влизането му и през цялото време симулирах.Моя въпрос е "Коя е любимата ви поза?"

Majat ne obi4a jenata za6toto e krasiva,a jenata e krasiva za6toto maja q obi4a!
Най-отгоре
Strang3r
Wed Apr 12 2006, 06:04PM
Strang3r

Регистриран потребител #466
Регистриран: Sun Feb 26 2006, 05:34PM
съобщения: 1601

(Delete Spammer)

Много обичам задната.Момичето да е пред мен на леглото, да е сложило ръце на леглото опирайки се на лакти,няма значение дали ще е привела глава или ще се е обърнала по някакъв начин за да може да ме вижда, да е разтворила малко повече от нормалното крака и да е леко пречупена в кръста ( към леглото ) така че дъпето и да се е издигнало малко повече от нормалното.

------------------------------------------------------------

Обичате ли френската любов ?

Най-отгоре
Black Cat
Mon Apr 17 2006, 09:10AM

(Delete Spammer)

нямам нищо против нея, но рядко тръгвам да правя френска любов ако сам не си я поиска момчето
което е глупаво май,
вие искате ли си?
Най-отгоре
Strang3r
Mon Apr 17 2006, 10:08AM
Strang3r

(Delete Spammer)

Аз мразя френската любов до някъде.Да речем че мога да мина без секс както и без момичето да прави каквото и да е, ала да мога да ( кажете ми как да го кажа това което искам в един форум !? )... моето езиче да си свър?и работата за вечерта.? колкото по дълго се занимава то толкова по-добре ми е на мен.Принципно съм супер гнуслив в някои отно?ения и докато ме накарат да го направя за пръв път бе?е мъка, ала в момента това си ми е като грях от който не мога да се откажа.

-------------------------------------------------------------

Случвало ли ви се е да правите секс след като сте се напили леко осъзнавайки че човека с който сте нарочно е искал да ви напие и вие нарочно сте се поддали ?

Най-отгоре
Black Cat
Mon Apr 17 2006, 05:34PM

(Delete Spammer)

тоест не обича? да ти правят френска любов, а обича? ти д аправи??Наистина ли? Чувала съм, че някои мъже не обичат, но не вярвах.

Не,не ми се е случвало.Винаги знам какво искам и не се случва мъжете да ме използват.Трябва някой доста да се потруди, за да ме има
Най-отгоре
Black Cat
Mon Apr 17 2006, 05:35PM

(Delete Spammer)

Винаги ли използвате презервативи и въобще как се пазите?
Най-отгоре
Strang3r
Mon Apr 17 2006, 07:19PM
Strang3r

(Delete Spammer)

Ами принципно знам за какво служат презервативите и използвам когато съм с някое момиче на моите години и което може би не се пази или не ходи толкова често на генеколог, но когато съм с момиченца на по 25 и нагоре години почти никога не използвам.Не е заради това че отнема време да се сложи или че не е толкова голямо удоволствието.Докато с момичетата на моите години правя само секс без почти никакви чувства то с колкото момичета/жени по-големи от мен съм бил винаги е било на светлинни години по-различно.Не е само допира или ласките.Може да си въобразявам или дори втълпявам но нещата с едно момиче на 27 са много по-различни.Говоря както за моментите когато тя иска само да я чукат ( както се изразяват жените ) до момента в който копнее само за една нежна ласка...Много много по-различно ...

----------------------------------------------------------

Били ли сте с човек много по-възрастен от вас ?Не говоря за 2-3-5 години.Гововя за 8-10 и нагоре ?

Най-отгоре
Black Cat
Tue Apr 18 2006, 02:00PM

(Delete Spammer)

Щом не е заради усещането или времето защо не ползва? с по-големите?Не те ли е страх, че може да забременее?? щом като с връстничките прави? секс без чувства, това значи ли , че от секса зависят чувствата ти?? нима никога не си си падал по момиче на твоята възраст?Смисъл с истински чувства и така нататък..? какво е различното при 27 годи?ните по -точно, начина , по който правят секс ли или самата възраст те възбужда?Много въпроси задавам, ама ми стана интересно :p

Била съм с по-големи, но чак с 8-10 не, някак не ме привличат сексуално, не знам защо

...................
Кога за вас един секс е добър и кога ло??
Най-отгоре
Strang3r
Tue Apr 18 2006, 03:14PM
Strang3r

(Delete Spammer)

Защо не ползвам с по-големите - Никога не ме е било страх, че момичето може да забременее защото просто дори не чакам момента преди да дойде най-сладкото...за да не съм вече в момичето.
Чувствата - или аз не съм написал нещо правилно или ти не си прочела правилно.Точно с възрастните ми се е случвало да бъда интимен заради чувства ( още една причина да не използвам презерватив - момента се разваля ).
Дали съм си падал по момиче на моята възраст - момичето което най-много съм обичал в живота си до момента е на моите години :( Тя бе?е това което ми трябва ала както са казали хората ( и те са го казали заради глупаци като мен ) :"Чак когато загуби? нещо истинско и неоценено докато си го имал чак тогава оценява? какво си притежавал " ...Темата е болна.
Секса с по-големи от мен - На мен много повече ми харесва.
" - Въпрос на личен избор и вкус ! - казал таралежа и се метнал под гумите на камиона ... " Това казва татко когато става въпрос за личното мнение на човек.Мога да отговоря и по подробно но колко ще се хареса това на останалите е отделен въпрос който с който трябва да се съобразявам като админ и модератор.

Отговор на въпроса ти - Няма критерии по които да оценява? секса.Може да сте точно за 15 минути заедно ( някъде на бързо с някой ) и пак секса да е по-хубав отколкото секса който ще продължи да речем цяла вечер ( в понятоето секс аз включвам и любовната игра и така нататък ) и нощ.Най-важното -->> МОМЕНТА !Нищо друго не е от значение.Нито това как си си представял даден момент с някой...нищо.Момета - желанието на двамата един към друг, елемента на мечтане за това как ще протече всичко, какво ти се ще да направи? на другия за да му достави? удоволствие - това също има много важна роля но тази роля си сменя репликите в зависимост от момента.

---------------------------------------------------------

Какво мислите за тройките ? ( Както две жени и мъж така и двама мъже и жена ).

Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF